Kontakta oss
”När innovation och hantverk driver både kund och kommunikation”

Powerproduktion
– Olofsfors

Olofsfors är ett teknisk avancerat företag som skapar sitt kundvärde genom innovation och ingenjörskonst. Utmaningen låg i att skapa kommunikation som innehållsmässigt och tekniskt matchar Olofsfors innovationstakt och på så sätt skapa kundvärde.

Kampanjbild för Olofsfors.

En sak är säker, det krävs ett gediget hantverk för att visa upp ett annat gediget hantverk. Genom att arbeta med hög hantverksskicklighet, utforska nya tekniker, göra modiga val av kanaler har kommunikationsproduktionen blivit ett redskap för Olofsfors att verktyg att driva dialog med kunderna världen över – ett sätt att utveckla både relationerna och produkterna.

Visuellt koncept. Olofsfors – Bluest blue.
Fotomontage till katalog för Sharq.
”Pondus Kommunikation har förmågan att visualisera utan att förenkla, vilket är viktigt när vi kommunicerar med våra kunder som själva bär på stor expertis och som uppskattar vår spetskompetens.”
Göran Nyberg, VD Olofsfors
Annons till gymnasieelever.
Fotomontage för Bruxite.
”Olofsfors produkter håller exceptionell kvalitet, och vi är stolta att matcha med hög hantverksskicklighet i kommunikationsproduktionen.”
Jonny Rönnblom, filmare, Pondus

Om Olofsfors

Från järnbruk till idébruk – så kan Olofsfors historia sammanfattas. I 250 år har företaget utvecklats i takt med omvärlden. Med stålkunnandet och hantverksskickligheten i grunden har man genom tiderna producerat alltifrån spishällar och vagnshjul till kätting. Idag har Olofsfors mer än 150 anställda och tillverkar stålprodukter till skogs- och entreprenadmaskiner och exporterar till 40 länder.