Originalare

Vilka är vi?

Pondus startade för 30 år sedan i Umeå och har idag kunder över hela Sverige. Vi är för närvarande inne i en resa som bland annat innebär att vi arbetar enligt en ny arbetsprocess. Den nya processen är framtagen för att bättre matcha våra kunders behov av kostnadseffektiva och ändamålsenliga leveranser.

Vi rekryterar en originalare!

Vilka är vi? 

Pondus startade för 30 år sedan i Umeå och har idag kunder över hela Sverige. Vi är för närvarande inne i en resa som bland annat innebär att vi arbetar enligt en ny arbetsprocess. Den nya processen är framtagen för att bättre matcha våra kunders behov av kostnadseffektiva och ändamålsenliga leveranser.

Om tjänsten

Som originalare på Pondus är du en viktig del i många spännande projekt, stora som små. I ditt arbete arbetar du nära våra seniora AD och formgivare. Du arbetar på uppdrag av ansvarig projektledare. Vi arbetar efter en beprövad process som syftar till kvalitetssäkrade leveranser i enlighet med kundernas önskemål.

Din profil - du

  • är lyhörd för uppdraget och kundensbehov
  • är noggrann och har ett öga för detaljer
  • är lösningsorienterad & proaktivsamt uthållig

Utbildning

  • Eftergymnasial utbildning i grafisk design/formgivning i analoga och digitala kanaler
  • Meriterande med kurser i tillgänglighetsanspassning

Arbetslivserfarenhet

  • 1-5 års dokumenterad erfarenhet av arbete som formgivare/orginalare
  • Erfarenhet av att ta fram formlösningar för alla typer av kanaler; sociala medier, externa webbplatser, intranät och printmedia
  • Meriterande att ha arbetat med offentliga kunder samt deltagit i upphandlingar enligt LOU

Pondus har kontor i Umeå, Stockholm och Göteborg, men för att inte vara platsberoende sker arbetet utifrån principen ”digitalt först”. Detta medför minskad påfrestning på miljön, är tidsbesparande och ger minskade kostnader. Samtidigt ger det flexibilitet för såväl befintliga som potentiella medarbetare.

För den här tjänsten är dock placeringen på kontoret i Umeå.

Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse, lönen baseras på erfarenhet och kvalifikationer.

Välkommen med din ansökan till info@medpondus.se

Eventuella frågor besvaras av Anders Granberg  anders.granberg@medpondus.se 070-8774163 eller/och Christine Rosencrantz, ägare, christine.rosencrantz@medpondus.se 070-8771900.