Teamledare / Produktionsledare till Umeå

Vill du vara med på Pondustillväxtresa och driva på professionaliseringen av såväl företaget som branscheni stort? Vill du bli det nav som säkrar upp att våra uppdrag genomförs på våra kundersspecifika önskemål? Nu söker vi en produktionsledare som dessutom blirteamledare för vårt team av kreatörer.

Är du Pondus nya produktionsledare?

Vilka är vi? 

Pondus startade för 30 år sedan iUmeå och har idag kunder över hela Sverige. Vi är för närvarande inne i en resa som bland annat innebär att vi arbetar enligt en ny arbetsprocess. Den nya processen är framtagen för att bättre matcha våra kunders behov av kostnadseffektiva och ändamålsenliga leveranser.

Om tjänsten

Som teamledare är det du som planerar, hanterar och arbetsleder vårt kreativa team som består av ADs, skribenter/copywriters, formgivare och digitala specialister. De flesta sitter på vårt kontor i Umeå men en del sitter även ute i landet.

 

Dessutom kommer du även arbeta som som produktionsledare och drivande i många spännande projekt, stora som små. Du säkerställer budget, kvalitet och att vi håller deadlines och leveranser.  

 

Din profil - du

o  ser möjligheter

o  är lösningsorienterad & proaktiv samt uthållig

o  lyhörd för uppdraget och kundens behov

o  är affärsmässig och har ett öga för detaljer

Utbildning

o  Relevant utbildning inom marknad och kommunikation

o  Meriterande med utbildning inom digital marknadsföring  

 

Arbetslivserfarenhet

o  Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete som produktionsledare/operativ projektledare

o  Meriterande att ha arbetat med offentliga kunder samt deltagit i upphandlingar enligt LOU

Välkommen med din ansökan till info@medpondus.se. Eventuella frågor besvaras av Marie Taylor byråchef marie.taylor@medpondus.se, Christine Rosencrantz ägare christine.rosencrantz@medpondus.se

Pondus har kontor i Umeå och Stockholm, men för att inte vara platsberoende sker arbetet utifrånprincipen ”digitalt först”. Detta medför minskad påfrestning på miljön, är tidsbesparande och ger minskade kostnader. Den här tjänsten är dock placerad på vårt kontor i Umeå. Tjänsten är heltid, lönen baseras på erfarenhet och kvalifikationer. Vi intervjuar löpande och önskar tillträde så snart som möjligt.